کاف نیوز، سید محمد حسین بلاغی، صبح امروز در دیدار با اهالی رسانه اعلام کرد: جشنواره فیلم فجر با شرکت ۱۰۵ فیلم رویداد بزرگی است. 3 سینمای تبریز میزبان جشنواره فیلم فجر  خواهد بود. همچنین تبریز در بخش استانی میزبان جشنواره موسیقی فجر است و در بخش تجسمی نیز افتخار میزبانی دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با تاکید بر اینکه در حوزه سینما هم، آذربایجان‌شرقی، بیشترین فروش سینمایی را داشته است، گفت: بعد از سپری کردن بحران کرونا، امسال رکورد فروش بلیط سینمای استان زده شد.

وی گفت: به دلیل استقبال گرم شهروندان، علاوه بر سه شنبه ها، روزهای دوشنبه نیز بلیط سینما برای شهروندان نیم بها حساب می شود.

حسین بلاغی در پایان سخنان خود تاکید کرد: تبریز تا عید نوروز میزبان رویداد های خوبی است که برگ ها و افتخاراتی در تاریخ فرهنگ و تمدن تبریز خواهند بود.