تاریخ: شنبه ۲ دی ۱۴۰۲
بازدید: 1

سرنوشت ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی اوغلی

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری منطقه ۶ تبریز از تبدیل به کاربری اولیه ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع ساخت و ساز غیرقانونی از اراضی بخش اوغلی تبریز خبر داد.

سرنوشت ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی اوغلی
سرنوشت ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی اوغلی




سجاد رضایی با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به مطالبه عمومی و تاکیدات مدیریت شهری بر مسئله برخورد جدی با ساخت و ساز غیرمجاز، شهرداری منطقه ۶ تبریز درصدد حفظ و صیانت از اراضی ملی و بافت کنونی این منطقه است.




وی افزود: شهرداری این منطقه در راستای مقابله قاطع با ساخت‌وساز غیرمجاز، در برابر تصرف اراضی توسط سودجویان، گسترش بی رویه و غیراصولی ساخت و ساز غیرقانونی و به موجب آن به مخاطره انداختن زیست شهری خواهد ایستاد.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری منطقه ۶ تبریز در ادامه تصریح کرد: در این راستا، ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع از اراضی بخش اوغلی توسط این معاونت از دست افراد فرصت‌طلب خارج شده و این اراضی به حالت کاربری اولیه درآمده است.
وی همچنین ادامه داد: حفظ بیت المال و دفاع از حقوق شهروندان جز خطوط قرمز مدیریت شهری است و با تقویت بخش حقوقی سعی در احقاق حقوق شهرداری در سایر مناطق هستیم.


منبع: شهریار نیوز
شناسه خبر 14804