تاریخ: سه‌شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۱
بازدید: 8

الگوهای غلط مصرف در کشور و هدررفت بی رویه گاز طبیعی

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی گفت: مصرف گاز مشترکان استان در نیمه نخست 1401 به نسبت مدت مشابه سال گذشته، حدود 373 میلیون مترمکعب افزایش داشته است.

الگوهای غلط مصرف در کشور و هدررفت بی رویه گاز طبیعی

به گزارش کاف نیوز، نادر کمالی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در ۶ ماهه نخست امسال ۴۴۱۶ میلیون مترمکعب گاز مصرف شده که به ترتیب بیشترین مصرف گاز به بخش های نیروگاهی، صنعتی و خانگی اختصاص داشته است.


وی افزود: امسال۱۸ هزار و ۲۲۷ مشترک جدید در سطح استان تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفته و مجموع این اشتراک پذیری را به رقم یک میلیون و۷۴۰ هزار و ۴۳۳ رسانده است.


کمالی با اشاره به آمار مصارف گاز طی سه سال اخیر گفت: با توجه به برودت آب و هوای استان مصارف گاز در نیمه دوم سال بیش از پیش افزایش می یابد و امسال نیز با لحاظ اشتراک پذیری جدید و مصارف نیروگاهی، تأمین جریان گاز پایدار بخش خانگی در اولویت قرار خواهد داشت.


وی با اشاره به اطلاع رسانی های لازم به بخش های صنعتی به منظور تأمین سوخت دوم و اعمال محدودیت های مربوطه تصریح کرد: امسال گذر از زمستان سرد توام با جریان مستمر گاز طبیعی، مشارکت هر چه بیشتر مردم را در مدیریت مصرف می طلبد و تداوم هدررفت گاز طبیعی، احتمال افت فشار و قطع جریان گاز مناطق دورافتاده استان را افزایش خواهد داد.


مدیرعامل شرکت گاز استان با توجه به الگوهای غلط مصرف در کشور و هدررفت بی رویه گاز طبیعی، مدیریت مصرف و استفاده صحیح از این نعمت الهی را مهم ترین اصل در جامعه امروزی قلمداد و خاطرنشان کرد: امروز بیشتر از هر زمان نیازمند حفظ گاز طبیعی به عنوان سرمایه های ملی کشور و انرژی مورد استفاده نسل های آتی هستیم.


در نیمه نخست سال 78 درصد تعهدات در بخش جذب مشترک روستایی تحقق یافت


کمالی گفت: در نیمه نخست سال جاری ۶ هزار و ۲۴۰ مشترک روستایی جذب شده که این تعداد ۷۸ درصد میزان مشترک تعهد و برنامه ریزی شده برای سال ۱۴۰۱ است.

وی افزود: از ۱۸ هزار و ۲۲۷ مشترک گاز طبیعی جذب شده در سال جاری، ۱۱ هزار و ۹۸۷ مشترک شهری و ۶ هزار و ۲۴۰ مشترک روستایی است.


کمالی ادامه داد: تمامی تعهدات گازرسانی با برنامه ریزی های مدون در حال تحقق است.


مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی با تاکید بر سیاست‌ها و عزم دولت برای خدمات‌رسانی به مناطق محروم، اظهار داشت: حتی دورترین و صعب العبورترین نقاط صفر مرزی استان نیز گازرسانی شده است.


وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: امسال۴۶ هزار و ۶۳۰ متر مکعب بر ساعت قرارداد گازرسانی با بخش های صنعتی منعقد شده و ۶۵ واحد صنعتی نیز از گاز طبیعی بهره‌مند شده است.


مدیرعامل شرکت گاز استان تصریح کرد: پس از اتمام گازرسانی در استان، حفظ و نگهداری تأسیسات و مقاوم سازی و بازسازی شبکه های گاز در صدر تعهدات گازرسانی قرار خواهد گرفت.

شناسه خبر 13461