تاریخ: دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
بازدید: 7

کشف ۸۸۶ کیلو موارد مخدر در سال جاری / ۳ هزار و ۳۰۸ معتاد شناسایی شده‌اند

فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان‌ شرقی گفت : در سال جاری ۸۸۶ کیلو انواع مواد مخدر کشف شده که در این رابطه ۲ هزار و ۳۴۷ نفر دستگیر شده‌ و ۳ هزار و ۳۰۸ نفر معتاد شناسایی و به کمپ‌های ترک اعتیاد تحویل داده شده‌اند.

کشف ۸۸۶ کیلو موارد مخدر در سال جاری / ۳ هزار و ۳۰۸ معتاد شناسایی شده‌اند
به گزارش خبرنگار کاف، سردار حسین عبدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: بیشترین اقدام استکبار جهانی در تقابل با نظام مقدس جمهوری اسلامی، از بعد رسانه است و امروزه نقش خبرنگاران، بی بدیل و حائز اهمیت است.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌ شرقی ادامه داد : خبرنگاران در استان آذربایجان شرقی یار و یاور و امانت دار پلیس هستند به طوری که امروزه اعتماد مردم به پلیس نسبت به گذشته ارتقا پیدا کرده و از سرمایه اجتماعی قابل توجهی برخوردار شده‌اند.

وی بر تمرکز و هدف پلیس در حوزه پیشگیری و آسیب‌های اجتماعی اشاره کرده و گفت : حضور گشت‌های پلیس در جامعه، امنیت را ارتقا می‌دهد.

سردار عبدی ادامه داد : طی ۴ ماه گذشته در استان آذربایجان شرقی، ۷۲۴ هزار و ۲۷۴ تماس با سامانه ۱۱۰ برقرار شده که از این تعداد، حدود ۳۱۲ هزار تماس منجر به عملیات پلیس شده است.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌ شرقی بیان کرد : طی سال جاری تا به امروز، ۸۸۶ کیلو انواع مواد مخدر در استان آذربایجان شرقی کشف شده است که در این رابطه ۲ هزار و ۳۴۷ نفر دستگیر شده‌اند.

وی افزود : در استان آذربایجان شرقی، ۳ هزار و ۳۰۸ معتاد ولگرد شناسایی شده و به کمپ‌های ترک اعتیاد تحویل داده شده‌اند.

سردار عبدی اضافه کرد: ۳۷۹ هزار و ۳۴ نفر به کلانتری‌های واقع در استان آذربایجان شرقی مراجعه کرده‌اند که ۲۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش یافته است.

وی گفت : ۹۳ هزار و ۸۲۸ پرونده در حوزه کلانتری تشکیل شده است که منجر به جلب ۸ هزار و ۳۹ نفر شده است.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌ شرقی با تاکید بر اینکه سرقت یکی از جرایمی است که احساس ناامنی در جامعه را افزایش می‌دهد توضیح داد : در سال ۹۷، ۴۴ درصد سرقت‌ها مربوط به سرقت خودرو می‌شد اما در حال حاضر، به ۳۴ درصد کاهش یافته است.

سردار عبدی بیان کرد : در این میان، ۲۴ درصد سرقت مربوط به وسایل خودرو و تنها ۱۰ درصد مربوط به سرقت خودرو است که در این زمینه مالکان خودرو برای جلوگیری از بروز چنین حوادثی باید دقت لازم را به خرج داده و خودروی خود را در پارکینگ‌ها پارک کنند.

وی گفت : در سال جاری، ۵۷۴ پرونده جرایم اقتصادی به ارزش ۸۶ میلیارد تومان در استان آذربایجان شرقی وجود داشته  که منجر به دستگیری ۶۴۳ نفر شده است.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌ شرقی ادامه داد : سامانه ۱۹۷ ناظر بر اقدامات ۱۱۰ است که در چهار حوزه انتقادات، پیشتهادات، شکایت و تقدیر در حال ارائه خدمات به شهروندان می‌باشد که در این میان، شکایت از پلیس در سامانه ۱۹۷، ۱۷/۷ درصد، و تقدیر از پلیس، ۱/۲ درصد بوده است.

وی توضیح داد : با وجود افزایش تعداد سفرها در استان آذربایجان شرقی، شاهد بر کاهش ۲۲ درصدی تلفات ناشی از تصادفات بوده‌ایم.
شناسه خبر 12630