تاریخ: سه‌شنبه ۷ تیر ۱۴۰۱
بازدید: 5

دستگیری ۵ حفار غیرمجاز در تبریز

فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی از دستگیری پنج حفار غیرمجاز در تبریز خبر داد.

دستگیری ۵ حفار غیرمجاز در تبریز
به گزارش کاف نیوز، سرهنگ کاظم داداشی ضمن اعلام این خبر گفت: به دنبال گزارش‌های مردمی مبنی بر انجام حفاری غیرمجاز در خانه‌ای مسکونی واقع در منطقه ششگلان تبریز، طی عملیاتی جامع نیروی یگان حفاظت شهرستان با شناسایی محل موردنظر و حضور در منطقه از ادامه حفاری جلوگیری کرد.

\"\"


وی ادامه داد: طی این عملیات که با همکاری نیروی انتظامی در محل مذکور انجام شد، پنج نفر به‌عنوان عوامل حفاری غیرمجاز در حین انجام عملیات دستگیر و ابزارآلات حفاری غیرمجاز کشف و ضبط شد.

داداشی خاطرنشان کرد: هم استانی‌های محترم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه میراث‌فرهنگی، مراتب را با تماس شماره ۰۹۶۶۲، مرکز پیام یگان حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور، اطلاع دهند.
شناسه خبر 12235