تاریخ: چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
بازدید: 1

ساعت بازدید از موزه‌های آذربایجان شرقی تا پایان خردادماه افزایش یافت

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌ شرقی از افزایش ساعت بازدید از موزه‌های استان تا پایان خردادماه امسال خبر داد.

ساعت بازدید از موزه‌های آذربایجان شرقی تا پایان خردادماه افزایش یافت
به گزارش کاف نیوز، احمد حمزه زاده گفت: در راستای فراهم‌سازی فرصت لازم برای حضور گردشگران در اماکن تاریخی و موزه‌های استان، ساعت بازدید این اماکن گردشگری افزایش می‌یابد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌ شرقی افزود: در این راستا ساعات بازدید از موزه‌های آذربایجان، قاجار، مسجد کبود، مشروطه و کلیسای سنت استپانوس یک ساعت افزایش و از ساعت ۹ تا ۱۹ آماده ارائه خدمات به گردشگران خواهند بود.

\"\"


حمزه زاده با اشاره به اینکه ساعت ذکر شده برای تمامی روزهای‌ هفته بوده و گردشگران در ایام تعطیل نیز در این ساعات می‌توانند به موزه‌ها مراجعه کنند، اظهار داشت: سایر موزه‌های استان نیز از ساعت ۹ تا ۱۵ آماده‌ ارائه خدمات خواهند بود.

آذربایجان شرقی با داشتن ۲۲ موزه به عنوان یکی از قطب های موزه داری کشور شناخته می شود و تبریز به «شهر موزه ها» معروف است.
شناسه خبر 11654