تاریخ: پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۰
بازدید: 1

استفاده از افراد پاکدست نگرانی از بابت تخلفات اداری را از بین می‌برد

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به حضور فعال دستگاه‌های نظارتی در استان، گفت: در کنار نظارت دقیق بر عملکرد ادارات، استفاده از افراد پاکدست باید جدی گرفته شود تا نگرانی از بابت تخلفات اداری نداشته باشیم.

استفاده از افراد پاکدست نگرانی از بابت تخلفات اداری را از بین می‌برد
استفاده از افراد پاکدست نگرانی از بابت تخلفات اداری را از بین می‌برد

به گزارش کاف نیوز، عابدین خرم در دیدار اعضای شورای قضایی استان با وی، با اشاره به اهداف عدالت‌محوری، مردم‌داری و فسادستیزی در دولت سیزدهم، نقش قوه قضاییه را در تحقق این اهداف مهم و راهبردی برشمرد و بر هماهنگی و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی با دستگاه قضایی استان تأکید کرد.


وی با بیان اینکه فعالیت‌های برجسته دستگاه قضا، مایه خیر و برکت و امیدواری مردم شده است، افزود: در دوره ریاست آیت‌الله رئیسی در قوه قضاییه، شاهد پویایی و رشد روزافزون سیستم قضایی کشور بودیم و در دوره جدید هم این وضعیت ارتقا یافته است.

خرم، تحقق شعارهای اصلی دولت مبنی بر عدالت‌محوری، مردم‌داری و فسادستیزی را درگرو هماهنگی و هم‌افزایی همه بخش‌های کشور دانست و گفت: قوه قضاییه در این خصوص یکی از نقش‌های اصلی را دارد و امیدواریم ثمره این همکاری و همدلی، افزایش اعتماد ملی و سرمایه اجتماعی و رشد اقتصادی باشد.


\"\"




استاندار آذربایجان شرقی با قدردانی از تلاش‌ها و خدمات دستگاه قضایی استان بویژه در بحث حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی و حمایت از بخش صنعت و تولید، گفت: وضعیت دستگاه قضایی استان همواره رو به رشد و ارتقاست و مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان هم برای تداوم این جهاد عظیم در کنار مسئولان قضایی خواهند بود.

وی همچنین با اشاره به حضور فعال دستگاه‌های نظارتی در استان، گفت: در کنار نظارت دقیق بر عملکرد ادارات، استفاده از افراد پاکدست باید جدی گرفته شود تا نگرانی از بابت تخلفات اداری نداشته باشیم.

خرم، تقویت فضای اعتماد بین قوای کشور را نقطه عزیمت تحقق اهداف متعالی نظام دانست و گفت: با همراهی و همدلی دستگاه‌های اجرایی و قضایی، بسیاری از مشکلات قابل حل است.

شناسه خبر 9892