تاریخ: دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۰
بازدید: 12

تردد اتوبوس به مرکز شهر تبریز ممنوع است

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه گفت: تعطیلی خدمات اتوبوسرانی در مسیر BRT بنا به دستور ستاد مدیریت و مقابله با کرونا شهرستان تبریز تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت و سایر اتوبوس‌های بخش خصوصی در خطوط دیگر نیز با ظرفیت ۵۰دصد خدمات می‌دهند.

تردد اتوبوس به مرکز شهر تبریز ممنوع است
به گزارش کاف نیوز، ایمان غنی زاده با اعلام این خبر، گفت: تعداد اتوبوس‌های بخش خصوصی زیاد است، شهروندان با پر شدن ظرفیت ۵۰ درصداتوبوس، سوار نشوند و منتظر اتوبوس بعدی شوند، بازرسان نیز این امر را کنترل می‌کنند.

وی تاکید کرد: انتظار داریم مردم حتما از ماسک استفاده و فاصله اجتماعی را حفظ کنند و در صندلی‌هایی که نشستن ممنوع است، ننشینند در ضمن با توجه به مصوبه ستاد ورود اتوبوس های تحت نظارت شرکت واحد به هسته مرکزی شهر ( منطقه بازار) ممنوع است‌.

وی افزود: همکاران در  پل قاری، میدان فجر، راسته کوچه نسبت به کنترل عدم ورود اتوبوس‌های بخش خصوصی به مرکز شهر نظارت دارند.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی در پایان متذکر شد :  انتظار داریم شهروندان عزیز با شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه همکاری کنند و در جهت افزایش خدمات دهی و جلوگیری از بیماری کرونا  کرایه خود را با بلیت الکترونیکی پرداخت و از ارائه پول نقد خودداری کنند تا شاهد وضعیت بهتری باشیم.
شناسه خبر 7142