تاریخ: سه‌شنبه ۲ دی ۱۳۹۹
بازدید: 7

بیش از ۴۷ هزار نفر از خدمات معاضدت قضایی آذربایجان‌شرقی استفاده کردند

رئیس‌ کل دادگستری آذربایجان‌شرقی گفت: از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۴۷ هزار و ۴۹۳ نفر از خدمات مشاوره و معاضدت قضایی توسط کارشناسان این مجموعه استفاده کردند.

بیش از ۴۷ هزار نفر از خدمات معاضدت قضایی آذربایجان‌شرقی استفاده کردند
به گزارش کاف نیوز، موسی خلیل اللهی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، تکریم ارباب‌ رجوع و حفظ حقوق عامه و تسهیل در رسیدگی به پرونده‌های قضایی و حقوقی و نیز پیشگیری از اطاله دادرسی را از جمله اولویت‌های دستگاه قضایی اعلام کرد که توسعه خدمات مشاوره ای و معاضدت قضائی بر همین اساس صورت می گیرد.

وی اظهار داشت: در این راستا تسهیل مراجعات مردم به دستگاه قضایی و افزایش آگاهی مراجعه‌ کنندگان در تدوین صحیح دادخواست‌ها و آشنایی با روند قضایی اهمیت به سزائی دارد.

خلیل اللهی یکی از مهم‌ترین عوامل اطاله دادرسی را ناآگاهی و آشنا نبودن مردم با روندهای قضایی عنوان و اضافه کرد: در این خصوص و به‌ منظور بالا بردن آگاهی و جلب رضایت مراجعه‌کنندگان، واحد ارشاد و معاضدت قضایی در دادگستری استان تشکیل ‌شده است.

وی با تاکید بر لزوم معرفی و تبیین خدمات واحد ارشاد و معاضدت قضایی در جامعه، گفت: با معرفی هرچه بهتر این واحد در جامعه بسترهای لازم برای ارتقای آگاهی های مردم و بهره‌مندی افراد بی‌بضاعت از خدمات حقوقی فراهم می‌شود.
شناسه خبر 6739