تاریخ: سه‌شنبه ۴ آذر ۱۳۹۹
بازدید: 1

سامانه بارشی از روز پنجشنبه وارد آذربایجان‌شرقی می‌شود

مسوول روابط عمومی هواشناسی استان آذربایجان‌شرقی گفت: سامانه بارشی از روز پنجشنبه 6 آذر وارد استان می‌شود.

سامانه بارشی از روز پنجشنبه وارد آذربایجان‌شرقی می‌شود
سامانه بارشی از روز پنجشنبه وارد آذربایجان‌شرقی می‌شود

به گزارش کاف نیوز ، افشین ابراهیمی اظهار داشت: ‌سامانه بارشی از اوایل روز پنجشنبه ٦ آذر وارد استان شده و تا روز جمعه ٧ آذر (بویژه روز پنج شنبه) ‌کلیه نواحی استان بویژه نیمه جنوبی استان را تحت تاثیر قرار داده و موجب بارش باران و برف و مه،‌وزش باد گاهی تا نسبتا شدید و کاهش نسبی دما خواهد شد.


وی با اشاره به بارش برف و باران افزود: احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه های فصلی، کاهش دید و لغزندگی جاده ای و کولاک برف( مخصوصا در گردنه ها و جاده های کوهستانی ) پیش بینی می شود. و توصیه می شود کشاورزان محترم به توصیه های کارشناسان جهاد کشاورزی توجه کنند.


ابراهیمی با اشاره به شدت بارش روز پنجشنبه افزود: ‌با توجه به شدت بارش در روز پنجشنبه، ‌احتمال مسدود شدن برخی راه‌های کوهستانی استان دور از انتظار نبوده و توصیه می شود از سفرهای غیر ضروری اجتناب و تجهیزات زمستانی را به همراه داشته و نکات ایمنی را رعایت کنند.


مسوول روابط عمومی هواشناسی استان تاکید کرد : ‌ضمن صرفه جویی در مصرف حامل های انرژی توصیه می شود اقدامات پیشگیرانه در مورد آبگرفتی معابر عمومی و لغزندگی جاده ها و گردنه های کوهستانی در اثر بارش برف و مه به عمل آید.

شناسه خبر 6558