تاریخ: چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸
بازدید: 2

زندگی در اطراف \"دریاچه ارومیه\" از زاویه دید عکاس آلمانی

\"ماکسیمیلیان من\" در 1 سال گذشته 3 بار به ایران سفر کرده و زندگی 5 میلیون انسان در اطراف دریاچه ارومیه را به تصویر کشیده است.

زندگی در اطراف \"دریاچه ارومیه\" از زاویه دید عکاس آلمانی
یک عکاس آلمانی که طی 1 سال گذشته 3 بار به ایران سفر کرده است، زندگی اطراف دریاچه در حال احتضار \"ارومیه\" را به تصویر کشیده است.

به گزارش عصرایران به نقل از وب سایت \"رادیو سراسری آمریکا \" (NPR)، \" ماکسیمیلیان مَن\" عکاس آلمانی ساکن شهر دورتموند برای نخستین بار در سپتامبر سال 2018 میلادی به ایران سفر کرد.

او با سفر به استان آذربایجان غربی زندگی اطراف بزرگ‌ترین دریاچه آب شور در حال خشک شدن جهان را به تصویر کشید. این سفر برای او به قدری لذت بخش بوده که او با فاصله کوتاهی بار دیگر در نوامبر همان سال به ایران سفر می‌کند و سفر سوم او نیز 2 ماه بعد از سفر دوم در ژانویه سال جاری میلادی (2019) انجام شده است.

این عکاس آلمانی روایتگر تصویری زندگی بیش از 5 میلیون نفر در اطراف دریاچه ارومیه است؛ دریاچه‌ای که طی 2 دهه گذشته به حالت احتضار درآمده و در سال‌های گذشته به مدد کوشش‌هایی در حال احیاست، هر چند که با توجه به روند پرشتاب تغییرات اقلیمی در ایران و جهان، امید زیادی به احیای این دریاچه نیست، اما در جریان سیل سال جاری در ایران وضعیت این دریاچه اندکی بهتر شده و روان آب‌هایی وارد آن شده و سطح آب آن چند سانتی‌متر بالاتر آمده است.

این عکاس آلمانی در هر 3 سفر خود به دریاچه ارومیه و مناطق و شهرهای وروستاهای اطراف آن سر زده و عکاسی کرده است.

تصاویر زیر از مجموعه عکس‌های 3 سفر 1 سال گذشته \" ماکسیمیلیان مَن\" به اطراف دریاچه ارومیه است.





بخش عمده ای از دریاچه ارومیه در 2 دهه گذشته به دلیل سوء مدیریت آب و تغییرات اقلیمی خشک شده است و تبدیل یه شوره زار شده است.

\"بخش


\"\"









\"\"









\"\"


جمع شدن مردهای روستایی در قهوه خانه پس از کار


\"جمع



فصل برداشت میوه از باغات روستاهای اطراف دریاچه ارومیه


\"فصل



خانواده \" اکرم\" در روستایی در نزدیکی دریاچه ارومیه. اکرم خانم در تدارک پختن آش . او با یک پسر 31 ساله و دو دختر خود زندگی می کند. پسر او به شغل دامداری مشغول است و آرامش روستا را به ترافیک شلوغ شهرهای بزرگ ترجیح می دهد


\"خانواده



یک حمام ترک در ارومیه


\"یک



فوتبال نوجوانان روستای \"جبل کندی\" در اطراف دریاچه ارومیه


\"فوتبال



ماجرای یک مردو یک زن . \" مهناز اسلامی\" دارای یک \"ان جی او\" کمک رسان به زنان روستایی و بومی برای پیدا کردن شغال مناسب. مرد جوان روستایی که به دلیل نبود شغل از روستایش به شهر ارومیه کوچ کرده و راننده تاکسی است


\"ماجرای




زنان روستایی در حال کار کردن در مزارع حشک شدن دریاچه ارومیه و شور شدن زمین های کشاورزی یکی از معضلات جدی کشاورزان اطراف است

\"زنان

 

\"\"

 


\"\"


\"\"



شناسه خبر 4892
برچسب‌ها: # دریاچه ارومیه