تاریخ: یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸
بازدید: 0

باشگاه تراکتورسازی به پرداخت ۱.۷۴۵ میلیارد تومان محکوم شد

کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال با صدور رای در مورد ۲ پرونده علیه باشگاه تراکتورسازی تبریز این باشگاه را به پرداخت یک میلیارد و ۷۴۵ میلیون تومان محکوم کرد.

باشگاه تراکتورسازی به پرداخت ۱.۷۴۵ میلیارد تومان محکوم شد
باشگاه تراکتورسازی به پرداخت ۱.۷۴۵ میلیارد تومان محکوم شد
به گزارش کاف نیوز به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، با توجه به شکایت «سینا عشوری» از باشگاه تراکتورسازی، این باشگاه به پرداخت ۸۹۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بابت اصل خواسته و ۱۷ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان بابت هزینه دادرسی محکوم شد.

همچنین در پی شکایت «اردشیر قلعه‌نویی» از این باشگاه، تراکتورسازی به پرداخت ۸۱۸ میلیون و ۶۴۹ هزار و ۹۹۸ تومان بابت اصل خواسته و ۱۶ میلیون و ۳۷۳ هزار تومان بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

همچنین در پرونده شکایت یوسف سیدی از باشگاه تراکتورسازی، کمیته وضعیت با استناد به بند ۷ ماده ۱۰۷ قانون آئین دادرسی مدنی قرار رددعوای خواهان را اعلام کرد.
شناسه خبر 4402