تاریخ: شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۷
بازدید: 0

نهضت حسینی در دفاع مقدس احیا شد

امام جمعه موقت تبریز گفت: روحیه ایثار و شهادت طلبی توسط رزمندگان اسلام و به تبعیت از پیام عاشورا در دوران دفاع مقدس احیا و موجب پیروزی حق در برابر باطل شد .

نهضت حسینی در دفاع مقدس احیا شد
\"\"

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام مهدی عالی در خطبه های این هفته نماز جمعه تبریز با اشاره به فرارسیدن 31 شهریور سالروز شروع جنگ تحمیلی و هفته دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: به گفته امام راحل (ره) جنگ تحمیلی نشان داد ابرقدرت ها از اسلام می ترسند.
وی با بیان اینکه رزمندگان ما در این جنگ مظلومانه و غریبانه جنگیدند، گفت: دفاع مقدس موجب شکوفایی استعدادهای معنوی و تقویت خودباوری در بین جوانان شد .
وی همچنین با اشاره به نقش لشگر عاشورا در آزاد سازی سوسنگرد و با توجه به فرارسیدن روز اسرا و مفقودین از حجت الاسلام ابوترابی یاد کرد و گفت: وی تاثیر مهمی در حفظ روحیه مقاومت در بین آزادگان داشت .
امام جمعه موقت تبریز با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید، بر اهمیت پرورش در کنار آموزش تاکید کرد و گفت: دوپینگ آموزشی به تنهایی افراد را به سعادت نمی رساند.
وی اظهارداشت: برای غلبه بر وسوسه های درونی و هجمه ها بیرونی تعهد در کنار تخصص نیاز است .
حجت الاسلام عالی در خطبه نخست نماز جمعه این هفته به دلایل بدعهدی و پیروی نکردن مردم زمان امام حسین (ع) از امام خویش اشاره کرد و گفت: انحطاط اخلاقی و کم رنگ شدن ارزش های اسلامی به همراه دنیازدگی، اشرافیت و مقام پرستی در کنار پیروی از هواهای نفسانی موجب دنیا طلبی به جای شهادت طلبی می شود.
امام جمعه موقت تبریز با بیان اینکه اگر جامعه را از لحاظ فرهنگی و ارزش‌های انسانی تقویت نکنیم با سقوط روبه رو خواهیم شد، افزود: وقتی انسان دنیازده و رفاه‌زده شود دیگر روحیه جهاد و شهادت‌طلبی نخواهد داشت و این موضوع مصداق زمان عاشورای حسینی(ع) است.
شناسه خبر 1756