تاریخ: سه‌شنبه ۶ تیر ۱۴۰۲
بازدید: 0

گام اساسی مجلس در راستای کنترل قیمت کالاهای اساسی

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: مجلس با رای دیروز خود قدم مهمی در رابطه با کنترل قیمت کالاهای اساسی برداشت که شامل دو حوزه واردات مواد غذایی اساسی و واردات داروها و تجهیزات پزشکی که مشابه داخلی ندارند، می‌شود.

گام اساسی مجلس در راستای کنترل قیمت کالاهای اساسی
به گزارش کاف نیوز،روح‌الله متفکرآزاد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با رأی مجلس شورای اسلامی نرخ مالیات بر ارزش افزوده برای واردات گندم، برنج، دانه‌های روغنی، انواع روغن خام، حبوبات (شامل عدس، نخود، لوبیا و ماش)، قند، شکر، گوشت مرغ، گوشت قرمز، چای و نرخ مالیات بر ارزش افزوده قند و شکر تولید داخلی از ۹ درصد به یک درصد تقلیل یافته است.

رئیس فراکسیون دانشگاهیان مجلس ادامه داد: همچنین واردات داروهای ضروری و تجهیزات مصرفی پزشکی که فاقد مشابه تولید داخل باشند، از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف شدند، این اقدام در راستای حمایت از مردم و مصرف کنندگان برای کنترل قیمت در قالب لایحه دو فوریتی دولت انجام شد.

وی افزود: لازم به ذکر است این مصوبه در جهت تنظیم بازار بوده و کاربرد آن در مواقع ضروری است، مجلس تاکیدات مکرر خود به دولت را مبنی بر اینکه مصوبه مذکور نباید به تولید داخلی صدمه وارد کند اعلام کرده است.
شناسه خبر 14706