تاریخ: پنجشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۱
بازدید: 0

سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز تشریح کرد:

نقص فنی جعبه شارژ عامل ایجاد صدای بلند در مترو تبریز بود

سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز با اشاره به صدای بلند در ایستگاه ۷ خط یک‌مترو تبریز گفت: نقص فنی یکی از دستگاه های قطار (جعبه شارژر باطری قطار) عامل ایجاد صدای بلند و وحشت مسافران شده است.

نقص فنی جعبه شارژ عامل ایجاد صدای بلند در مترو تبریز بود
به گزارش کاف،یعقوب وحیدکیا اظهار کرد: به منظور حفظ سلامت مسافران، تمامی مسافران در ایستگاه ۷ از مترو تخلیه شده و مسائل ایمنی مورد بررسی قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه این اتفاق ساعت ۱۹ و ۳۵ دقیقه عصر امروز روی داده است گفت: قطار و سیستم حمل و نقل ریلی آسیبی ندیده است و صدای ایجاد شده صرفا به علت تخریب این قطعه بوده است.

سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز ضمن عذرخواهی از مردم شهر تبریز به دلیل ایجاد وقفه یک ساعته در ارائه خدمات به مردم گفت: سرویس دهی خط یک مترو تبریز از صبح فردا به صورت عادی و طبق برنامه روزانه از سر گرفته می‌شود.
شناسه خبر 12670