تاریخ: شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۰
بازدید: 10

انتصابات \"رنجبر\" صدای \"غفوری\" را هم درآورد!

\"حکیمه غفوری\" تنها بانوی شورای ششم تبریز و یکی از مدافعان عباس رنجبر، در اظهارنظری کنایه آمیز، نسبت به انتصابات اخیر شهردار تبریز واکنش نشان داد.

انتصابات \"رنجبر\" صدای \"غفوری\" را هم درآورد!
به گزارش کاف نیوز، \"حکیمه غفوری\" تنها بانوی شورای ششم تبریز و یکی از مدافعان عباس رنجبر، در اظهارنظری کنایه آمیز، نسبت به انتصابات اخیر شهردار تبریز واکنش نشان داد.

وی با انتشار یادداشتی کوتاه در صفحه شخصی خود نوشت: \"انتصاباتی که منجر به تغییر و تکاپور در شهر نگردیده و مردم اثرات آن را به عینه در زیستگاه خود دریافت نکنند، چیزی جز تمدید پارادوکس چندین ساله جابجایی های مدیریتی و به منصب نشاندن افراد ناکارآمد با هدف جلب رضایت دورهمی ها نخواهد بود\".

\"\"


\"آش\" انتصابات اخیر شهردار تبریز به قدری \"شور\" شده است که حالا و بعد از واکنش فرماندار تبریز به معرفی مدیرعامل عون ابن علی، صدای اعتراض حکیمه غفوری، یکی از حامیان عباس رنجبر را نیز درآورده و وی را وادار به واکنش کرده است.

این که انتقاد و کنایه این عضو شورای ششم، تا چه اندازه بر تداوم حمایت های اعتقادی حکیمه غفوری از عباس رنجبر سایه خواهد انداخت، موضوعی است که باید منتظر ماند و تحولات روزهای آتی مدیریت شهری تبریز را به نظاره و تحلیل نشست.
شناسه خبر 10348