تاریخ: شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۰
بازدید: 2

بیش از ١٥ هزار تاکسیران تبریزی از شنبه واکسینه می‌شوند

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تبریز گفت: از شنبه بیش از ۱۵ هزار تاکسیران و راننده‌ آژانس‌های تحت نظارت سازمان تاکسیرانی تبریز علیه ویروس کرونا واکسینه می‌شوند.

بیش از ١٥ هزار تاکسیران تبریزی از شنبه واکسینه می‌شوند
بیش از ١٥ هزار تاکسیران تبریزی از شنبه واکسینه می‌شوند
به گزارش کاف نیوز، سعید بشیریان بناب با اعلام این خبر اظهار کرد: تاکسیرانان تبریزی از روز شنبه ۱۶ مردادماه، به تدریج و با دریافت پیامک می‌توانند جهت واکسیناسیون خود به محل اعلامی مراجعه کنند.

وی افزود: تاکسیرانان تبریز جزو اولین گروه از شاغلان بخش حمل و نقل عمومی این شهر هستند که با کوشش سازمان تاکسیرانی و مرکز بهداشت تبریز موفق به دریافت واکسن خواهند شد.

به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی با بیان این‌که واکسیناسیون اختیاری است، خاطرنشان کرد: با تلاش‌های همکارانمان، محدودیت سنی برای تزریق واکسن رفع شده و به منظور جلوگیری از ازدحام و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در محل تزریق، رانندگان به صورت تدریجی و به صورت پیامک دعوت خواهند شد.
شناسه خبر 8734