بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز مهمترین پروژه نیمه تمام و مشکل دار است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: بیمارستان یک هزار تختخوابی تبریز را باید مهمترین پروژه نیمه تمام و مشکل دار حوزه بهداشت و درمان آذربایجان شرقی دانست که تا کنون و با تمام اقدامات صورت گرفته تنها ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.
به گزارش کاف نیوز، محمدحسین صومی دوشنبه در مراسم افتتاح پروژه های بهداشتی، پزشکی و آموزشی آذربایجان شرقی در قالب سی و پنجمین آئین پویش ره سلامت اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال های اخیر همواره جایگاهی بالا در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور داشته به گونه ای که در حوزه های متعدد بهداشتی، درمانی و آموزشی جز سه دانشگاه برتر کشور بوده است.
وی با اشاره به اینکه این رتبه بندی ها از طریق داده های سامانه سیب وزارت بهداشت استخراج شده، افزود: رابه نخست سال ۹۹ و مجموع چهار ساله در گزارش تحقق برنامه های عملیاتی سال های ۹۶ تا ۹۹ مراکز قطل کلان مناطق آموزشی کشور، رتبه سوم حوزه های آموزش، پژوهش و فناوری و نیز رتبه سوم لایدن در مورد جایگاه بین المللی دانشگاه های علوم پزشکی کشور تنها بخشی از رتبه های کسب شده توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز محسوب می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به ساخت ۷۳۱ پروژه و بهسازی ۹۳۲ پروژه در حوزه بهداشت استان اشاره و تصریح کرد: همچنین احداث ۱۲ بلوک بیمارستانی و ساخت یا بازسازی کامل ۱۵ مرکز اورژانس بخشی از ۳۰۰ پروژه مختلف در حوزه های بهداشت و درمان آذربایجان شرقی بوده است.
وی تاکید کرد: با وجود اجرای این حجم از پروژه ها باید بپذیریم که بیمارستان یک هزار تختخوابی تبریز مهمترین پروژه نیمه تمام و مشکل دار حوزه بهداشت و درمان آذربایجان شرقی است که به عنوان تنها پروژه بیمارستان هزار تختخوابی کشور در دوران دولت تدبیر و امید تنها ۳۰ درصد پیشرفت داشته و امیدواریم در این روزهای پایانی دولت دوازدهم توجه خاصی به این پروژه شود.
صومی در بخش دیگری از سخنان خود به بهره برداری از بزرگترین مجتمع خوابگاهی کشور در دانشگاه تبریز اظهار داشت: برای احداث مجتمع خوابگاه دخترانه تلاش با دو هزار و ۵۰۰ نفر ظرفیت، به دلیل حجم بالای کار و بزرگی پروژه دست به دامان قرارگاه خاتم الانبیأ شدیم به گونه ای که تنها سه ماه زمان برای اجرای عملیات خاکبرداری این پروژه صرف شد و اکنون مجتمعی با امکانات کامل رفاهی در داخل سایت دانشگاه تبریز به بهره برداری می رسد که در سطح کشور نمونه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به برگزاری سی و پنجمین آیین پویش ره سلامت در تبریز گفت: پیش از این ۴۷ پروژه در حوزه بهداشت در آذربایجان شرقی اجرا شده و با برگزاری این آیین نیز ۵۱ پروژه درمانی برای ارائه خدمات به مردم استان مورد بهره برداری قرار می گیرد.