تاریخ: دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
بازدید: 4

دستگیری شکارچیان سابقه‌دار متخلف در پارک ملی کنتال آذربایجان‌شرقی

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان جلفا از دستگیری سه شکارچی سابقه‌دار متخلف در پارک ملی کنتال آذربایجان‌شرقی خبر داد.

دستگیری شکارچیان سابقه‌دار متخلف در پارک ملی کنتال آذربایجان‌شرقی

به گزارش کاف نیوز، هادی ناری اظهار داشت: با ۱۴ ساعت تلاش سخت و مستمر محیط‌بانان فداکار اداره کل محیط زیست آذربایجان‌شرقی، شکارچیان غیرمجاز حیوانات بومی پارک ملی کیامکی در ارتفاعات کنتال دستگیر شدند.


وی افزود: در پی ورود شکارچیان به پارک ملی کنتال، مامورین و محیط‌بانان پاسگاه‌های ایری، کنتال و نوجه مهر شهرستان جلفا در یک ماموریت و گشت و کنترل سخت و نامحسوس 14 ساعته موفق به دستگیری متخلفان شدند.


ناری گفت: طی این عملیات شبانه که در صعب‌العبورترین منطقه پارک ملی کنتال انجام شد، ماموران اجرائی در ساعت 4 صبح شکارچیان را در منطقه (جهنم دره‌‌سی) در حالی که خواب بودند دستگیر کرده و از متخلفان یک لاشه کل 3 ساله، دو قبضه سلاح گلوله‌زنی و تعدادی فشنگ ضبط کردند.


به گفته وی، متخلفان سه مرد میانسال حدود 45 تا 50 ساله بودند که پس از پرداخت 250 میلیون ریال جریمه نقدی و تکمیل پرونده برای تعیین تکلیف و صدور حکم قانونی در اختیار مقام قضائی قرار گرفتند.


رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان جلفا در ادامه تاکید کرد: با توجه به تلاش شبانه‌روزی محیط‌بانان شهرستان جلفا در حفاظت از تنوع زیستی و حیات وحش شهرستان از همه دوستداران محیط زیست تقاضا داریم، هرگونه تخلف زیست‌محیطی را به سامانه 1812 یا با شماره 42024227 اطلاع دهند، تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری آن و پیشگیری از فجایع بعدی اقدام شود.

شناسه خبر 7847