تاریخ: یکشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۰
بازدید: 0

مرتضی آبدار: تبریز باید \"شهر هدف سرمایه گذاری\" شود

کارشناس برجسته حوزه اقتصاد شهری و مدیریت مالی با ابراز تاسف از دور شدن تبریز از جایگاه \"شهر هدف سرمایه گذاری\"، تلاش برای احیای دوباره این جایگاه را وظیفه مدیریت شهری دانست.

مرتضی آبدار: تبریز باید \"شهر هدف سرمایه گذاری\" شود
به گزارش کاف نیوز، \"مرتضی آبدار\" با تاکید بر این که شهر تبریز زمانی در سایه همت و برنامه ریزی های هم سو به شهر هدف و بهشت سرمایه گذاری ایران در حوزه مدیریت شهری تبدیل شده بود گفت: متاسفانه طی سال های گذشته، مدیریت شهری تبریز عملکردی ضعیف و خنثی در حوزه جذب سرمایه گذاری های بخش خصوصی در مسیر توسعه زیربنایی از خود برجای گذاشته است.

وی خاطرنشان کرد: مشخص ترین و بارزترین نتیجه مثبت تحقق سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهر تبریز، تامین درآمدهای پایدار شهری، تسریع توسعه و عمران شهری، ایجاد اشتغال و ایجاد ارزش افزوده در مناطق شهری است.

آبدار با اعلام این که رکود حاکم در سرمایه گذاری شهری حاصل عدم تخصص و توان مدیران شهری در دوره فعلی بوده است گفت: تبریز این قابلیت را دارد تا با یک برنامه ریزی جدی و علمی، دوباره به شهر هدف سرمایه گذاری ایران تبدیل شود.
شناسه خبر 7827