تاریخ: دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
بازدید: 5

ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی با بسیج سازندگی / اجرای 1964 پروژه محرومیت‌زدایی در آذربایجان‌شرقی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌شرقی از مشارکت دستگاه‌های اجرایی و سازمان بسیج سازندگی برای محرومیت‌زدایی در استان خبر داد و خواستار هم‌افزایی بیشتر در این زمینه شد.

ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی با بسیج سازندگی / اجرای 1964 پروژه محرومیت‌زدایی در آذربایجان‌شرقی

به گزارش کاف نیوز، جواد رحمتی امروز در جلسه کارگروه بسیج سازندگی استان، اظهار داشت: سازمان بسیج سازندگی نقش موثری در رفع محرومیت‌زدایی در استان دارد که امیدواریم فعالیت‌های آن همچنان استمرار داشته باشد.


 وی، خواستار هم‌افزایی بیشتر دستگاه‌های اجرایی استان با بسیج سازندگی شد و ادامه داد: بر اساس تفاهم‌نامه اخیر استانداری، بسیج سازندگی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، اقدامات مشترک دولت و بسیج با هدف رفع محرومیت در استان انجام می‌شود.
رحمتی خاطرنشان کرد: بر اساس قانون بودجه، بخشی از اعتبارات امسال دستگاه‌های اجرایی به موضوع محرومیت‌زدایی اختصاص یافته و سازمان بسیج سازندگی نیز بخشی از اعتبارات داخلی خود را در این زمینه سرمایه‌گذاری می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی، یادآور شد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، خدمات بسیار خوبی در بخش‌های مختلف و بخصوص در حوزه محرومیت‌زدایی از مناطق کم برخوردار انجام شده؛ اما محرومیت‌های فعلی هم در شان مردم ما نیست.

رئیس سازمان بسیج سازندگی آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه به بیان عملکرد این مجموعه پرداخت و گفت: از ابتدای سال 98 تا پایان سال 99، 458 پروژه با اعتباری بالغ بر 310 میلیارد ریال در استان اجرا شده است.

محمد اسکندری ادامه داد: بر اساس برنامه سه ساله جامع محرومیت‌زدایی و تفاهم‌نامه سه‌جانبه استانداری، بسیج و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یک‌هزار و 964 پروژه با اختصاص اعتبار 869 میلیارد تومان در استان اجرا می‌شود.

شناسه خبر 7520