تاریخ: پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷
بازدید: 5

خبرهایی از تراکتورسازان

کاروان تیم تراکتورسازی عصر امروز (چهارشنبه) هتل محل اقامت خود را در شهر تهران را ترک کرده و راهی فرودگاه این شهر شد.

خبرهایی از تراکتورسازان
\"\"

به گزارش کاف نیوز به نقل از ایسنا، تراکتورسازان با پرواز ساعت ۱۹:۰۰ شهر تهران را به مقصد تبریز ترک کردند و به خانه بازگشتند.

بازیکنان تیم تراکتورسازی بعد از اردوی آمادگی در کشور ترکیه راهی تهران شده بودند تا تست های پزشکی و ورزشی پیش فصل خود را انجام دهند .

تیم تراکتورسازی روز گذشته با پرواز مستقیم و اختصاصی هواپیمایی آتا راهی پایتخت شده بودند.

بازیکنان و کادر فنی تیم تراکتورسازی صبح امروز (چهارشنبه) برای انجام تست‌های پزشکی در مرکز ارزیابی‌های پزشکی و بازتوانی فوتبال ایران (ایفمارک) حاضر شدند.

سرخ پوشان تست‌های مختلفی چون قلب و عروق، تست فانکشنال، تغذیه، پوسچر آنالیز، معاینه زانو، مچ و لگن، تست سی پی‌ای تی، و... انجام دادند که پزشکان عملکرد آن‌ها را تحت آزمایش قراردادند.

دکتر مسعود عباس‌زاده پزشک تیم در این خصوص گفت: از چکاپ کامل سلامت قلب و عروق تا سلامت اندام‌های مختلف بدن به همراه ترکیب بدن و میزان آمادگی هوازی بازیکنان در این آنالیز موردبررسی قرار گرفت که نتایج کلی مثبت بود و نتایج نهایی نیز پس از آزمایش‌های نهایی به باشگاه گزارش می‌شود.
شناسه خبر 1174