تاریخ: یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۹
بازدید: 0

شیوع کرونا در کدام محلات تبریز بیشتر است؟

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: علاوه بر محلات قبلی اعلام شده، خیابان‌های حافظ، آبرسان و یاغچیان هم جزو محلاتی شد که تعداد مبتلایان در آنجا بیشتر است.

شیوع کرونا در کدام محلات تبریز بیشتر است؟

 محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفت‌وگوی زنده خبری اظهار کرد: با شناسایی  ۸۲ مورد جدید در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد کل مبتلایان به کویید ۱۹ به   یک هزار و ۸۹۷ نفر رسید.


صومی گفت: علاوه بر محلات محلات عباسی، یوسف آباد، شهید قره باغی، سه راه بهشتی، ولیعصر، نگین پارک و گلپارک، مارالان، قراملک، ارم، پاسداران ،سردرود، لاله، رسالت، نصف راه ، خطیب که قبلا اعلام شده، خیابان‌های حافظ، آبرسان و یاغچیان هم جزو محلاتی شد که تعداد مبتلایان در آنجا بیشتر است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز متذکر شد: ویروس یک جنگ تمام عیار است و نباید  از آن غافل شد ولی من امروز تاسف خوردم که چرا مردم در حال تردد در خیابان‌ها بوده و ترافیک ایجاد کردند زیرا هر ازدحامی نشان از شیوع گسترده و کمک به افزایش ویروس دارد.


صومی متذکر شد: تمام تلاش ما بر مقابله با تشدید ویروس است،  از این‌رو بهترین راه همان پیشگیری است که بهترین پیشگیری هم رعایت نکات بهداشتی و عدم تجمع و ماندن در خانه است.

شناسه خبر 5519