تاریخ: پنجشنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۸
بازدید: 0

ماشین سازی تبریز به صندوق بازنشستگان فولاد برگشت

معاون امورمجلس، حقوقی و استان های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: کارخانه ماشین سازی به صندوق بازنشستگان فولاد برگشت.

ماشین سازی تبریز به صندوق بازنشستگان فولاد برگشت
ماشین سازی تبریز به صندوق بازنشستگان فولاد برگشت
به گزارش کاف نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، میرهادی قره سید رومیانی روز پنجشنبه عنوان کرد: همواره یکی از مطالبات و دغدغه های مردم تبریز، بحث کارخانه ماشین سازی این شهر بود؛ در ایامی که توفیق و سعادت نمایندگی مردم شریف تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی را داشتم نیز این موضوع یکی از مهم ترین مطالبات مردم بود که مرتباً از ما نمایندگان پیگیری می کردند.

\"\"

وی افزود: همزمان با ولادت با سر سعادت حضرت معصومه (س)،با پیگیری های سازمان خصوصی سازی و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل صندوق بازنشستگان فولاد، کارخانه ماشین سازی تبریز به صندوق بازنسستگان فولاد برگشت.

قره سید رومیانی مطرح کرد: مقام عالی وزارت همواره تاکید به حل و پیگیری دغدغه های مردم عزیز مان را دارند و به لطف خدا مبحث کارخانه ماشین سازی تبریز همانگونه که مردم شریف آذربایجان خصوصاً تبریز، پرسنل و بازنشستگان این کارخانه می خواستند، محقق شد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم دیگر نگران نباشند و انشاالله ماشین سازی همانند قبل به عنوان یک صنعت مادر به جایگاه اصلی خویش باز می گردد.

نصیر شکرانه، مدیرعامل کارخانه ماشین سازی تبریز نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تایید این خبر گفت: قرار است شنبه آینده تغییر و تحولات مربوط به بازگرداندن کارخانه به صندوق بازنشستگان فولاد انجام شود.

وی افزود: تغییر و تحولات با حضور فرماندار و اعضای شورای تامین شهرستان تبریز و اطلاع آنان انجام می شود.

کارخانه ماشین سازی تبریز به عنوان یک کارخانه مدار با حدود ۵۰ سال قدمت پارسال این موقع به مبلغه ۶۸۰ میلیارد تومان به قربانعلی فرخزاد واگذار شد؛ فرخزاد دو سه ماهی پس از این واگذاری به اتهام فروش ارز دولتی در بازار آزاد دستگیر شد.
شناسه خبر 4300