تاریخ: یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۷
بازدید: 5

شهردار منطقه 5 تبریز خبر داد

افتتاح 3 پروژه فرهنگی جدید در سال جاری

شهردار منطقه پنج تبریز با بیان اینکه منطقه پنج در اجرای پروژه های فرهنگی منطقه ای فعال است ازافتتاح 3 پروژه فرهنگی جدید در سال جاری خبر داد.

افتتاح 3 پروژه فرهنگی جدید در سال جاری
\"\"

به گزارش کاف نیوز، شهردار منطقه پنج تبریز در مراسم جشن عید سعید مبعث رسول اکرم اسلام (ص) در جمع  خانواده پرسنل شهرداری منطقه پنج با اعلام این مطلب گفت:برگزاری جشن های با شکوه برای کارکنان و همچنین شهروندان در طول سال از برنامه های اصلی این منطقه است.

وی افزود : به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه در پارک و بوستانهای منطقه پنج جشن هایی برگزار خواهد شد.

وی در ادامه با بیان اینکه منطقه پنج در اجرای پروژه های فرهنگی منطقه ای فعال و پیشرو می باشد اظهار داشت : در شش سال اخیر6 پروژه فرهنگی افتتاح شده و شهروندان از برنامه های متنوع آموزشی آن استفاده می کنند .

هوشیار در این رابطه افزود :3 پروژه فرهنگی جدید در سال جاری افتتاح خواهد شد.

شهردار منطقه پنج تحقق برنامه های پیش بینی شده و کسب رتبه های برتر را در سایه تعامل و مشارکت کارکنان و همکاری ذکر کرد و ابراز امیدواری نمود در سال جدید نیز شاهد تداوم موفقیت های منطقه در تمامی زمینه ها با شیم .

 
شناسه خبر 447