تاریخ: سه‌شنبه ۶ آذر ۱۳۹۷
بازدید: 3

نماینده مردم تبریز

زمان مناسبی برای حذف چهار صفر از پول ملی است

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط فعلی با توجه به کاهش ارزش پول ملی، برای سهولت در عملیات حسابداری و انجام مبادلات اقتصادی باید موضوع حذف چهار صفر از پول ملی لحاظ شود.

زمان مناسبی برای حذف چهار صفر از پول ملی است
به گزارش کاف نیوز، محمدحسین فرهنگی روز دوشنبه درباره کاهش قدرت خرید خانوارها اظهار داشت: بعد از افزایش قیمت ارز و مسائل اقتصادی در کشور، قدرت خرید خانوارها با کاهش قابل توجهی روبه رو شده است.
وی افزود: منطق ایجاب می کند شرایط اقتصادی به نحوی باشد که قدرت خرید خانوارها بازگردد و با توجه به کاهش ارزش پول ملی، باید ترمیم حقوق‌ها به نحوی باشد که بتواند کاهش بیش از دو سومی قدرت خرید مردم نسبت به سال گذشته را جبران کند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: محدودیت منابع دولت برای افزایش حقوق باید لحاظ شود اما در هر صورت باید در این رابطه توازنی برقرار شود.
فرهنگی ابراز کرد: در هر صورت باید برای افزایش قدرت خرید و ترمیم حقوق باید تمامی جوانب سنجیده شود.
وی گفت: در شرایط فعلی با توجه به کاهش ارزش پول ملی، برای سهولت در عملیات حسابداری و انجام مبادلات اقتصادی باید موضوع حذف چهار صفر از پول ملی اعمال شود.
شناسه خبر 2451