تاریخ: شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۶
بازدید: 7

دانشجوی ستاره‌دار نداریم

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز نیز با بیان این که هیچ دانشجوی ستاره‎داری در این دانشگاه نداریم،بیان کرد: پرونده‎های موجود در کمیته‎ی انضباطی دانشگاه حاد نبوده و هیچ دانشجویی از این دانشگاه در بازداشت به سر نبرده است. 

دانشجوی ستاره‌دار نداریم
\"\"به گزارش کاف نیوز ، حسین امامعلی پور با اشاره به اقدامات این معاونت گفت: افزایش تنوع و کیفیت غذاها، تشدید نظارت بر خوابگاه‎های دولتی و غیر دولتی، احداث رستوران‎های آزاد و بازسازی سلف مرکزی از جمله اقدامات این مجموعه به شمار می‎آیند.


«محمدرضا حسین زاده»، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز در ادامه‎ی این نشست از افزایش بودجه‌‏ی حوزه‎ی فرهنگی خبر داد و گفت: در حال حاضر 79 انجمن علمی فعال و 17 کانون فرهنگی، هنری و دانشجویی، چهار تشکل و 42 نشریه‌ی دانشجویی تحت نظارت این مجموعه است.


«اصغر عسگری»، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز نیز در ادامه با بیان این که 11 مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده تحت نظارت این مجموعه قرار دارد، اظهار کرد: طبق آمارهای پایگاه استنادی US news، دانشگاه تبریز در سال 2017 سومین بود و در پایگاه استنادی تامسون رویترز نیز نام این دانشگاه جزو یک درصد دانشگاه‌های تاثیرگذار جهان آمده است.
شناسه خبر 239