تاریخ: شنبه ۷ مهر ۱۳۹۷
بازدید: 2

استارتاپ‎های برتر \"سلام گردشگری\" معرفی شدند


نخستین رویداد استارتاپی گردشگری آذربایجان شرقی با عنوان \"سلام گردشگری\" همزمان با هفته جهانی گردشگری برگزار شد و استارتاپ‎های برتر \"سلام گردشگری\" معرفی شدند.

استارتاپ‎های برتر \"سلام گردشگری\" معرفی شدند
به گزارش کاف نیوز، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در آیین اختتامیه نخستین رویداد استارتاپی گردشگری استان با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد، گفت: ترویج نوآوری، خلاقیت و کارآفرینی در حوزه گردشگری، شناسایی ایده‎های جدید و معرفی درست ایده‎های نو در حوزه گردشگری، ایجاد فرصت شکل گیری کسب‌ و کارهای نوپای قابل اجرا، ایجاد انگیزه برای جوانان در راستای تبدیل ایده به عمل و ثروت حول محورهای رویداد، از مهم‎ترین اهداف برگزاری این رویداد بود که به همت فعالان این عرصه به ثمر نشست.


مرتضی آبدار، با بیان اینکه جذب و معرفی ظرفیت‎های کسب و کارهای نو به سرمایه گذاران، از مزیت‎های برگزاری رویداد استارتاپی گردشگری است، ادامه داد: معرفی ظرفیت‎های حوزه گردشگری و ایجاد علاقه‎مندی سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در این بخش، جذب سرمایه گذار برای ایده‎های برتر، موجب تشویق صاحبان ایده  برای ایجاد کسب و کارهای کوچک در بخش گردشگری شده و ایجاد کسب و کار و اشتغال را به دنبال خواهد داشت.


وی گفت: امیدواریم در راستای پیشبرد اهداف صنعت گردشگری استان در کنار استفاده از ظرفیت کسب و کارهای نو، تجربیات علمی نخبگان استان نیز راه گشای این مسیر باشد، در این راستا اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی آمادگی خود را در جهت حمایت معنوی از ایده‎های نو و جذاب حوزه گردشگری اعلام می‌کند.


گفتنی است، در نخستین رویداد استارتاپی گردشگری آذربایجان شرقی، تیم‎های استارتاپی \"لایک لوکالز\"، \"بَلَد\" و \"بازی تریپ\" به ترتیب، مقام‎های اول و تا سوم را کسب کرده و به مرحله ملی استارت آپ ویکند گردشگری راه یافتند.
شناسه خبر 1847